risalamandel

Portion: 8

Ingredienser:

Grød af:
2 l. mælk
380 g. grødris
½ l. vand

Tilføjes:
8 spsk. sukker
4 spsk. vanillesukker
200 g. mandler
1½ l. piskefløde

Sådan gør du:

Grød:
Risene drysses i det kogende vand og koger 2 min. Mælken tilsættes og bringes i kog under omrøring. Grøden koges underlåg ved svag varme, omrøres jævnligt. Kogetid ca. 35 min.

Den kolde grød kommes lidt af gangen op i flødeskummet. Bland lidt grød og flødeskum af gangen. Det skal være meget let og lufttigt. Herefter tilsættes de hakkede mandler. Smages til med sukker og vanillesukker. Stilles koldt i mindst 2 timer gerne længere.

Tips: Her er den serveret med Sellebergs Kirsebær sirup.

Er læst 2556 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.