Portion: 4

Ingredienser:

4 kartofler skrællet og skåret i tynde skiver
1 spsk. friske rosmarinblade
olivenolie
4 kyllingebrystfileter
sort peber
pesto (Se nedenstående)

Pesto:
2½ dl friske basilikumblade, tætpakkede
1-2 fed knust hvidløg
¾ dl olivenolie
¾ dl reven parmesanost
½ dl ristede pinjekerner

Sådan gør du:
Læg kartoffelskiverne taglagt i en ring/roset på bagepapir på en bageplade. Drys rosmarin på og stænk med olie. Bag den i en 200 grader varm ovn i 25 min. til de gyldne og møre. Kom det hele i en køkkenmaskine eller blender og hak det, til det er jævnt. Læg kyllingen i et ovnfast fad og smør pesto på hvert stykke. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 25 min. Læg kartoflerne på en serveringstallerken og placer kyllingen ovenpå. Serveres med lynstegte grønne bønner.

Udskriv

Er læst 2400 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.