Ingredienser:
3-4 spsk. rapsolie
1 tsk. flagesalt
Saften af ½ citron
Skallen af 1/1 økologisk citron
300 g kyllingebryst
Parmesanost
1 pakke Choko Pasta fra Pastariget.dk

Sådan gør du:
Rapsolie, salt og citronsaft blandes i en skål. Kyllingebrystet steges på en pande og skæres ud i tern. Pasta koges i en gryde med rigeligt vand tilsat salt. Dryp pastaen af og vend den i olie-citron blandingen sammen med kyllingetern. Drysses med parmesanost.

Er læst 3147 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.