Ingredienser:

4 andelår
2 appelsiner uden skal
1 løg
1 æble
1-1½ liter appelsinjuice
salt
peber
piskefløde

Sådan gør du.

Kom salt og peber på andelårene. Kom appelsin, æbler og løg i bunden af din slowcooker.
Kom appelsinjuicen over det hele.
Lad slowcookeren køre på medium i 8-9 timer.

Tag lårene fra, kom lidt salt på og læg dem på en rist over et ovnfast fad.
Lad anden blive sprød i ovnen på 200 grader varmluft.
Sigt din sauce, hæld den i en gryde med 1-2 dl. piske fløde. Smag til med salt og peber.
Brug maizena til at tykne saucen indtil ønskede tykkelse.

Lad anden blive god sprød og mørk.

Er læst 189 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.