Ingredienser:

155 g majsmel
100 g mel, du kan bruge glutenfrit
1,5 tsk. bagepulver
1/4 tsk. sukker
1/2 tsk. Salt
1/2 tsk. løgpulver
1/2 tsp hvidløgspulver
0,5 dl. fint hakket løg
1 æg
1,8 dl. sødmælk

Sådan gør du.
Bland majsmel, mel, bagepulver, sukker, salt, løgpulver, hviløgspulver i en skål.
Bland så de fint hakkede løg i.

Rør så æg og mælk i dejen og lad den nu stå i 5 min. og samle sig.

Form så små boller af dejen.
Spray bunden af din airfryer. Placer dine små boller i din airfryer og spray så igen dine boller.

Giv dem 200 grader i 5 min.

Vend dem forsigtigt, spray igen og giv dem så yderligere 5 min.
Server dem direkte lune og sprøde. Husk at der er meget forskel på airfryers varme og dermed også på tiden de skal have.

Tips: Du kan tilføre krydderrier, du kan bruge bløde løg i stedet og der kan tilføres parmesanost. Der er mange muligheder for at lave disse små guldklumper med alle mulige smage. De er perfekte til at tørre tallerkener af med for at få alt sauce med. 🙂

Her er tilføjet tørret peberfrugt, og santa Maria Texas hot krydderi.

Er læst 2019 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.