Nøddekage med æbler

Ca. 8 portioner

Ingredienser.
3 æg
175 g. sukker
100 g. smør
200 g. blandede nødder
1 dl. rasp (glutenfrit hvis det ønskes)
2 tsk. bagepulver
1/2 – 1 lille tsk. kanel
1,5 dl. fast æblemos

Pynt:
Flormelis

Sådan gør du.
Smelt smørret og afkøl det. Pisk æg og sukker, lyst og luftigt.
Blend nødderne så der er som mel, hovedparten af de.
Bland nøddemel, kanel, rasp og bagepulver og rør det i æggene skiftevis med smørret.
Kom halvdelen af dejen i en smurt og raspet lille springform 20-22 cm. springform og bag den i 20 min. ved 175 grader.
Kom forsigtigt æblemosen over og dæk med resten af dejen.

Bag den færdig ved samme temperatur i 25-30 min.
Afkøl kagen og tag den ud af formen. Nu kan den drysses med sigtet flormelis. Vi syntes den er best når den er helt kold.

Er læst 200 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.