Ingredienser:

1 dåse kondenseret mælk
3,8 dl. vand
1 lille dl. glutenfrit mel (rød Finax)
50 g mandelmel
0.5 tsk. bagepulver
1 knips salt
1 lille tsk. smør
3 æg
0,6 dl. smør, blødt
1,5 tdk. vanilje ekstrakt
1,5 dl. kokosmel eller lidt mere
1 dl. ristede kokoschips

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 175 grader.
I en blender blandes alle ingredienserne undtaget kokos og mandelmel.
Blend på høj hastighed i 3 minutter. Kom så mandelmelet i og giv det en kort blend for at blande.

Hæld blandingen i en godt smurt tærteform ca. 24 cm i dia. Lad formen med dejen i stå i 5 minutter og sætte sig.

Drys kokosen jævnt over dejen i formen.

Sæt formen forsigtigt i ovnen og bag ved ca. 4-45 minutter eller indtil en strikkepind kommer op ren, stik midt imellem siden og midten. Tærten skal være gylden.

Afkøl tærten let og serven lun eller helt afkølet. Rester sættes i køleskabet og serveres kolde.

Er læst 295 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.