Ingredienser:

Til dejen:
125 g smør
125 g sukker
2 æg
125 g mel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker

Til smuldredejen:
50 g smør
50 g sukker
50 g mel
30 g havregryn
30 g kokosmel
2 tsk kardemomme
76 g marcipan

Desuden:
3 store æbler
4 spsk sukker
2 spsk kanel

Sådan gør du:

Rør smør og sukker godt sammen. Kom æg i ét ad gangen mens der røres. Tilsæt mel, bagepulver og vaniljesukker og rør dejen sammen.
Bland ingredienserne til smuldredejen. Æblerne vaskes og skæres ud i tynde både. Bland sukker og kanel i en skål, vend æblebådene i kanelsukkeret.

Kom kagedejen i en smurt springform på ca 24 cm i diameter. Sæt æblebådene ned i et spiralmønster.

Tryk dem ned i dejen. Hæld resten af sukker kanel blandingen over dem.

Fordel smuldredejen på kagen. Den skal bages ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Bag æblekage – Krumble & Marcipan ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Er læst 3506 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.