Ingredienser:
600 g torskefileter, skåret i mundrette tern
4 tomater, skåret i tern
Hvidløgsolie
Salt og peber
4 stk sølvpapir på størrelse med en spisetallerken
Sådan gør du:
Torskefileterne fordeles ud på de fire stykker sølvpapir. Tomaterne lægges henover torskefileterne. Tomaterne og torskefileterne pensles med hvidløgsolie. Lidt salt og peber drysses henover. Sølvpapiret lukkes godt omkring hver portion. Portionerne lægges på grillen og grilles i ca. 10 min.
Er læst 2446 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer