Ingredienser:

4 appelsiner
1 spsk olivenolie
500-600 g torskefilet uden skind
50 g valnødder
2 dl fløde

Sådan gør du:
Skær skrællen af to appelsiner, og skær appelsinkødet i tern. Pres saften ud af de to sidste appelsiner. Varm olien op på en pande. Skær fisken i 4 stykker, læg dem på panden, og steg dem til de er gyldenbrune på den ene side. Vend fisken om, og krydr med salt og peber. Tilsæt valnødder, appelsinsaft, appelsintern og fløde, og lad retten simre i 4-5 min.

Tip! Servér med aspargeskartofler og grøn salat.
Anden egnet fisk: Mørksej, lyssej, eller havkat.

Er læst 2181 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.