Bagt honning-marineret torsk
Serverer 4

Ingredienser:

2-3 dl. flydende honning
1 dl. sojasovs
0,8 dl. sesamfrøolie
0,5 dl. æblecider eddike
1,5 tsk. friskkværnet peber
1 tsk. frisk hakket ingefær
4 til 6 stk. torskefilet

Sådan gør du:

Kombiner alle ingredienser (undtagen fisk) i en mellemstor, lufttæt ziplockpose Tilsæt torsk og mariner i 24 timer. Hvis det er muligt, vippes fisken halvvejs gennem marinade tiden for at muliggøre en jævn smags fordeling.

Forvarm ovnen til 230 grader, kom bagepapir på en plade. Fjern torsken fra marinaden og bag den i midten af ovnen i 7-9 minutter, indtil torsken er uigennemsigtig og flager let.

Server med en grøn salat og nye kartofler.

Er læst 2081 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.