Her er en test af en custom bestilt pizzasten hos Fredstone.dk
Jeg ønskede en sten der havde grillens fulde dybde sådan at stenen ikke gled rundt i grillen når man skubber pizzaerne af pizzaspaden.

Jeg har testet to tykkelser af sten en 16 og en 22 mm tykkelse. Det viste sig at når stenen er uden huller til cirkulation af varmen skubbes varmen bagud og stenen har svært ved at blive varm nok. Men efter en tur med boremaskinen for at lave en ydre række af huller på 14 mm og en efterfølgende række med 10 mm og derefter en inde huldiameter på 7 mm så er der varmecirkulation og 16 mm pladen blev 350 grader+ varm og var perfekt til at lave pizzaer på.

22 mm stenen med de samme huller virker også fint men bruger lige lidt længere om at blive helt så varm. Dog kan pizzaer så også ligge lige lidt længere uden at bliver for sprøde. Så om det skal være en 22 eller 16 mm er nok mere temperament end så meget andet. Holder man øje med pizzaerne så er 16 bedst efter min mening.
Masser af plads til pizzaerne og hele forhøjerens åbning er der pizzasten i og det spiller bare.

Fredstone er langt de bedste sten jeg har testet endnu. www.fredstone.dk

Udskriv

Er læst 2215 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.