Ingredienser:

Laks
1 springløg
2-3 blomkålsbuketter
½ gulerod i stænger
2 spsk. cashewnødder
2 spsk. hårdt ristet bacon knust
1-2 minimajs
Skiver af kogt kartoffel
karry
salt
peber
1 dl. kokosmælk
2 spsk. soyasouace
jordnøddeolie

Sådan gør du:

Gør dine grønsager klar. Skær dem i størrelser der passer sådan at de har ca. samme tilberednings tid. Sæt dine pander i grillen og lad dem blive godt varme. Kom lidt jordnøddeolie på panderne. Kom grønsagerne, kartoffelskiver, nødderne og bacon på. Lad det stege lidt af mens det forsigtigt vendes lidt rundt.
Kom kokosmælken på panden. Lig laksen på toppen af panden og dens indhold.

Skru ned for varmen på grillen.
Pak panden ind i folie og lad det hele dampe indtil laksen er klar. ca. 15 min. Tag folien af og tjek laksen er færdig og som du ønsker den. Smag til med salt, peber og soyasauce.

Gør dine grønsager klar. Skær dem i størrelser der passer sådan at de har ca. samme tilberednings tid. Sæt dine pander i grillen og lad dem blive godt varme.

Kom lidt jordnøddeolie på panderne. Kom grønsagerne, kartoffelskiver, nødderne og bacon på. Lad det stege lidt af mens det forsigtigt vendes lidt rundt.

Kom kokosmælken på panden.

Skru ned for varmen på grillen.
Pak panden ind i folie og lad det hele dampe indtil laksen er klar. ca. 15 min.

Tag folien af og tjek laksen er færdig og som du ønsker den. Smag til med salt, peber og soyasauce.

Server med et godt brød.

Er læst 3364 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.