Portion: 4

Ingredienser:

250 g pasta, f.eks. muslinger
2 porrer
1 stor peberfrugt
2 stængler bladselleri
2 fed finthakket hvidløg
150 g valnødder
250 g cherrytomater, halverede
200 g kinakål
75 g sukkerærter
2 spsk soyasauce
2 tsk honning eller sukker
250 g Fetina

Sådan gør du:
Pastaen koges i letsaltet vand, og vandet hældes fra. Porrerne skæres i tynde skiver, peberfrugten i tynde strimler, tomaterne halveres, kinakålen strimles, og bladsellerien skæres i små stykker. Wok’en opvarmes over kraftig varme, og olien tilsættes. Stir-fry hvidløg og valnødder i 30 sekunder og tag dem op. Porrer, peberfrugt og bladselleri stir-fryes, indtil de er knapt bløde. Tomater, kinakål og ærter tilsættes og stir-fryes i 1-2 min.
Soya og honning røres sammen og tilsættes sammen med pasta, Fetina, valnødder, hvidløg og krydderurter. Det hele varmes igennem og smages evt. til med mere salt og peber.

Er læst 2464 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.