Stir-fried grøntsager med pasta, fetina og valnødder

Portion: 4

Ingredienser:

250 g pasta, f.eks. muslinger
2 porrer
1 stor peberfrugt
2 stængler bladselleri
2 fed finthakket hvidløg
150 g valnødder
250 g cherrytomater, halverede
200 g kinakål
75 g sukkerærter
2 spsk soyasauce
2 tsk honning eller sukker
250 g Fetina

Sådan gør du:
Pastaen koges i letsaltet vand, og vandet hældes fra. Porrerne skæres i tynde skiver, peberfrugten i tynde strimler, tomaterne halveres, kinakålen strimles, og bladsellerien skæres i små stykker. Wok’en opvarmes over kraftig varme, og olien tilsættes. Stir-fry hvidløg og valnødder i 30 sekunder og tag dem op. Porrer, peberfrugt og bladselleri stir-fryes, indtil de er knapt bløde. Tomater, kinakål og ærter tilsættes og stir-fryes i 1-2 min.
Soya og honning røres sammen og tilsættes sammen med pasta, Fetina, valnødder, hvidløg og krydderurter. Det hele varmes igennem og smages evt. til med mere salt og peber.