Portioner: 6
Ingredienser:
2 stk. Svinemørbrad ca. 800-900 g
Marinade:
2 dl. kinesisk soya (helst Kikoman)
1 dl. olivenolie
1 spsk. frisk reven Ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk. Balsamico
Sådan gør du:
Læg kødet i en skål. Pisk marinaden sammen og hæld den over kødet. Lad det trække mindst 2 timer – heraf 1 time i køleskab. Vend af og til kødet. Tag kødet op af marinaden og dup det tørt med køkkenrulle, hvis det skal grilles. Grill det i alt 15-20 min. Pensl af og til med marinaden og vend kødet ofte.
Bag i ovnen ved 200 grader og ikke tørret af, men med ganske lidt væde ved Ca. 25 min.
Skær din soyamørbrad i tynde skiver ved servering. Kan serveres med salat af forskellige typer og kartofler efter eget ønske.
Er læst 125079 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
det er da godt nok en god ret