Ingredienser:
200 – 250 gram mandler
1½ – 2 dl soya
Sådan gør du:
Mandlerne lægges i en frysepose og der fyldes ca. 1½ – 2 dl. soya i. Tag så meget luft ud af posen som muligt, så den er helt tætsluttet om mandlerne. Vend posen jævnligt og lad det marinere i 3 – 4 timer. Herefter drypper mandlerne af i en sigte, så overskydende soya er væk. Mandlerne bages derefter i et lag ved 150 grader i ca. 30 minutter.
Mandlerne skal køle af og hærde i mindst et nogle timer – eller helst natten over – efter bagning, før de kommer under låg. Dette er for at hærde og ikke være bløde.
Soya Mandler er lækre snacks og sunde endda.
Er læst 9312 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer