soyamandler

 

Ingredienser:

200 – 250 gram mandler
1½ – 2 dl soya

Sådan gør du:
Mandlerne lægges i en frysepose og der fyldes ca. 1½ – 2 dl. soya i. Tag så meget luft ud af posen som muligt, så den er helt tætsluttet om mandlerne. Vend posen jævnligt og lad det marinere i 3 – 4 timer. Herefter drypper mandlerne af i en sigte, så overskydende soya er væk. Mandlerne bages derefter i et lag ved 150 grader i ca. 30 minutter.

Mandlerne skal køle af og hærde i mindst et nogle timer – eller helst natten over – efter bagning, før de kommer under låg. Dette er for at hærde og ikke være bløde.
Soya Mandler er lækre snacks og sunde endda.

Er læst 8641 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.