Ingredienser:

½ kg. Champignon
1 spsk. oliven olie
1 spsk. smør
2 spsk. soyasovs
2 fed hvidløg, knust

Sådan gør du:

Rens svampene, alle slags svampe kan bruges. De må ikke skylles de skal børstes rene og så skæres i skiver. 5-7 mm tykke ikke for tyndt.
Kom smør og olie på panden og de knuste hvidløg, som skal steges indtil det begynder at mørkne. Det må ikke blive brunt.
Så skal svampene i en skål og vendes rundt sammen med soyasovsen. Ikke før olie og smør er klar da de skal på panden med det samme de må ikke ligge i soyaen.
Så skal de lige vendes hurtigt rundt på panden og fange hvidløget. Og så skal de ligge uden at blive rørt sådan at soyaen kan karamellisere. Der skal rimelig varme på og væden skal steges væk.

Server dine Soya Champignon til en god bøf i en salat eller feks. til grill mad.

Udskriv

Er læst 8165 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.