solbaer

Ingredienser:

1 kg Solbær
750 g Lyst Rørsukker
2 tsk. Citronsaft
1 Vaniljestang
½-1 dl. Mørk Rom
2 tsk gelerings pulver til marmelade

Sådan gør du:

Rib solbærene og skyld dem, kom dem i en gryde med sukkeret, vaniljekorn, vaniljestangen og citronsaften. Kog op og lad dem simre i 10 – 15 min. under omrøring. Tag vaniljestangen op. Tilsæt rommen og geleringsmidlet. Kog op hvis geleringsmidlet skal det.
Kom på atamon skyllede glas og sæt låg på med det samme.

Tips. Ønskes det kan men give marmeladen en hurtig tur med stavblenderen hvis der ønskes en marmelade med mindre bær i.

Er læst 21564 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.