ca. 30 stks.

Ingredienser:

225 g marcipan
110 g smør smeltet
50 g sukker
1 stort æg
3 spsk. citron saft
160 g rismel
½ tsk. bagepulver
¼ tsk. fint salt
2 spsk. birkes
100 g Dr. oetker syltet/tørret appelsinskal (en pakke)

Sådan gør du:

Tænd for ovnen på 160 grader. Lav bageplader klar med bagepapir.

I en røremaskine med en spatel monteret, mixes marcipan, smeltet smør, citronsaften og sukker indtil helt blandet, ca. 2 minutter. Sørg for at skrabe siderne i røreskålen ned.
Kom ægget ved og rør det godt.

Kom rismelet ved, sammen med bagepulveret, salt og birkes og rør det sammen. Rør så appelsinen i.

Form dejen i kugler med to teskeer og pres dem lidt med en gaffel.

Bag dem i 13-15 minutter.
Tag småkagerne af bagepapiret og sæt dem til afkøling på en rist.
De er skrøbelige og går let adskilt så længe de er varme.

Udskriv

Er læst 1864 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.