amarettokager

Ingredienser:

ca. 40 stk. småkager

2-3 spsk. amaretto, italiensk mandel likør
1 æggehvide
185 gram mandler groft hakket
250 sukker
flormelis til pynt
+ eventuelt 2 spsk. kakao

Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 180 grader. Og kom bagepapir på en plade.
Mandlerne skal hakkes til et groft mel. Kom mandlerne i en skål og bland dem med sukkeret. Lav en fordybning i sukker og det meget grove mandelmel.
Psik æggehviden og Amarettoen i en skål, indtil det er skummende med toppe. Kom æggehvide og amaretto blandingen i sukker mandel skålen, Her skal kakao pulveret i hvis du laver den version, og bland til en fast bold. Kom ud på et bord der er godt drysset med flormelis. Lav en rulle der er ca. 3 cm. i diameter og skær denne i ca. ½-1 cm tykkelse. De kan også trilles til kugler.
Bag disse i ovnen i ca. 11-15 min. Tag dem ud og sæt på en rist og drys dem med det samme med flormelis. Lad afkøle helt og gem dem i en tætsluttende dåse.

Småkager – Amaretto Mandel er en blanding imellem konfekt og småkager. De er lækre til en kop kaffe og i konfektskålen.

Er læst 7956 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.