200 g. gammel kage (sandkage, bradepandekager, chokoladekage eller lign.)(saml rester sammen i fryseren.)
20 g. mørk chokolade
1 tsk. god kakao
20 ml. fløde
10 ml. rom
10 g. marmelade en god kraftig en, hindbær eller jordbær feks.

Sådan gør du:

Opvarm fløden og put den mørke chokolade i, så den smelter, rør det sammen. Bland
chokoladefløden sammen med marmeladen, kakao og den gamle kage og rom – og form massen
til små kugler.
Rul derefter kuglerne i krymmel, kokos eller chokolade og afkøl dem inden
servering.

Udskriv

Er læst 1920 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.