Ingredienser:

150 g rødløgsbåde
1 fed hvidløg
3 spsk. sukker
1½ spsk. salt
½ tsk. peberkorn
2½ dl. hvid eddike

Sådan gør du:

Pil rødløg og hvidløg. Skær rødløget i små både og halver hvidløget på langs.
Kom begge dele i et forberedt glas der kan lukke tæt og er rent eventuelt skoldet og atamoon behandlet.

Kom sukker, salt og peberkorn i en lille gryde sammen med eddiken. Rør rundt til sukkeret er opløøst.
Kom låg på en tænd for varmen på middelvarme og lad det komme i kog.

Hæld eddike blandingen over løgene i dit forberedte glas og pres løgene ned i eddiken.
Løgene kan bruges så snart de eer afkølede men bliver bedre dagen efter.
De kan holde sig i 3-4 uger i køleskabet.

Bruges som tilbehør og i salater osv.

Udskriv

Er læst 561 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.