Ingredienser:
Roastbeef
10-15 sorte peberkorn
2-3 lauerbærblade
vand
salt
peber
smør
Sådan gør du:
Roastbeefen koges i 20 minutter pr. kg. Kog vandet op sammen med lauerbærblade og peberkorn. Kom roastbeefen i vandet og når det er i kog igen. skal den koges i 20 minutter pr. kg.
så skal den tørres grundigt af og brunes hårdt på en pande i smør. Imens den saltes og pebres.
Så skal den hvile i ca. 20 minutter. Og skæres i dne tykkelse du ønsker.
Kan bruges på mange måder. Serveres med sovs og kartofler, kartofelsalat eller bruges i sandwich.
Er læst 6031 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer