Ingredienser:

1½ l vand
200 g hakket, magert svinekød
1 spsk vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
1 kylling bouillon terning
6 hakkede forårsløg
1 spsk fiskesauce
150 g jasmin ris
2-3 spsk hakket, frisk koriande

Sådan gør du:
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt. Føj vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig. Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander. Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.

Er læst 2812 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.