Dette er en tyndere og mere dilsmagende dilsauce end dem man køber. Saucen kan justeres til med mere eller mindre sukker og sennep.
Denne opskrift er også glutenfri, da mange købe rævesaucer ikke er dette.

Ingredienser:

1 bundt finthakket dild
1 dl neutral olie (Lidt mindre olie gør saucen tykkere.)
0,5 dl hvidvinseddike
0,5 dl dijonsennep (kan justeres op eller ned.)
2 spsk. brun farin
1 spsk. muscovadosukker
1 smule salt
1 smule peber

Sådan gør du:

Hak din dil til ønsket størrelse.
Bland det hele sammen og smag til med salt og peber.

Server på laks og pålæg hvor du ønsker.

Udskriv

Er læst 114 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.