Portioner: 1
Ingredienser:
20 g gær
2 dl vand
1 tsk salt
2 spsk olie
350 g mel
Sådan gør du:
Opløs gæren i håndvarmt vand og bland de øvrige ingredienser i, ælt dejen grundigt. Lad derefter dejen hæve i 30 til 45 min. Rul dejen så den passer til en bageplade. Lad dejen efterhæve i 15 min. på pladen. Man kan bage bunden før man kommer fyld på i 5 min. ved 250 grader, men det er ikke nødvendigt. Til sidst lægger man det ønskede fyld på, brug fantasien. Pizzaen bages i 25 min. eller til den er sprød og gylden, ved 225 grader.
Tip: tilføj eventuelt 2 spsk. oregano og en tsk. hvidløgspulver i dejen.
Er læst 4011 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Maria
Dejligt at høre at nogen syntes om den. Den er en klassiker her hos os.
Engel
Er ved at lave dejen og den er virkelig nem 🙂 :side: 🙂