Portioner: 1

Ingredienser:

20 g gær
2 dl vand
1 tsk salt
2 spsk olie
350 g mel

 

Sådan gør du:
Opløs gæren i håndvarmt vand og bland de øvrige ingredienser i, ælt dejen grundigt. Lad derefter dejen hæve i 30 til 45 min. Rul dejen så den passer til en bageplade. Lad dejen efterhæve i 15 min. på pladen. Man kan bage bunden før man kommer fyld på i 5 min. ved 250 grader, men det er ikke nødvendigt. Til sidst lægger man det ønskede fyld på, brug fantasien. Pizzaen bages i 25 min. eller til den er sprød og gylden, ved 225 grader.

Tip: tilføj eventuelt 2 spsk. oregano og en tsk. hvidløgspulver i dejen.

Er læst 3882 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.