Ingredienser:

1 l vand/bouillon
250 g hakket lamme- eller oksekød
1 lille løg, finthakket
1 l yoghurt naturel
2 dl ris
1 bundt forårsløg i tynde ringe
Evt. lidt spinat i tynde strimler
2 dl kikærter, udblødt natten over
salt peber

Sådan gør du:
Kikærterne koges i vand tilsat salt 30-40 min. Hakkekødet og det hakkede løg æltes sammen med salt og peber. Kødet formes til små kødboller på størrelse med en stor hasselnød. Vandet sættes over, bouillonterningen tilsættes (suppen må gerne være ret salt da der skal 1 l yoghurt i). I vandet kommes ris og små kødboller. Suppen koger til risen er mør, ca. 20 min.
Derefter kommes kikærterne i og suppen koger ca. 5 min. Så kommes forårsløg og evt. spinat i, det koges med indtil grøntsagerne er faldet sammen. Til sidst tilsættes yoghurt. Nu er det vigtigt at suppen IKKE kommer til at koge, da den så vil skille og komme til at smage surt. Smag suppen til med salt/bouillon.

Serveres med varme flutes til.

Udskriv

Er læst 1945 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.