Ingredienser:

Spaghetti sovs:
2 dåser gode flåede tomater
1 lille dåse tomat koncentrat
3 fed hvidløg
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
0.8 dl. oliven olie
½-1 tsk. tørret chiliflager
1 lille knips cayennepeber
2 spsk. sukker

Rejerne:
2 spsk. oliven olie
½ tsk. chili flager
500 g rejer
1 løg fint hakket
3 fed hvidløg
1½ dl. piskefløde
1 knips oregano
1 knips basilikum
1 knips timian
½-1 portion af ovenstående spaghettisauce (bedøm selv.)

Sådan gør du:

Spaghetti saucen. Rist hvidløget af i olivenolien i en gryde. Kom resten af ingredienserne i og lad det simre i 30 minutter. Smag til med salt og sukker.

Rejerne: Imens pastaen koger. Opvarm lidt af olien i en stor pande, kom chili flagerne i sammen med rejerne og lad dem stege kort afhængigt af hvor store rejer du bruger.
Tag rejerne af panden og lig dem til side. Kom resten af olien på panden og varm den op. Steg løget godt af i olien. Kom hvidløget ved og steg det lidt med.
Kom spaghetti saucen ved sammen med rejerne sammen med fløden og lad det simre igen i 5 minutter.
Kom rejerne ved og server med frisk kværnet peber.

Er læst 2661 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.