Ingredienser:
1 blomkål i buketter
1½-2 spsk. balsamico eddike
1½ dl. revet Parmesan ost (hjemmerevet)
2 spsk. Oliven olie
1 drys Ras el Hanut
salt
peber
Sådan gør du:
Pluk dit blomkål i buketter ca. af 2 cm x 2 cm. Kom det i en skål og vend det godt rundt i oliven olien, salt, peber og Ras el Hanut hvis det bruges.
Sæt det i en 230 grader varm ovn i ca. 15-20 min. Indtil blomkålet er gyldent og begynder at være mørt.
Tag det hele ud i skålen og kom balsamico olien og parmesan osten over, bland det godt og giv det yderligere 5 min. i ovnen. Indtil det er tørt for overskydende balsamico og begynder at blive sprødt.
Serveres som tilbehør til grill retter eller bare tilbegør.
Er læst 3299 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer