Parmaskinkegrillet-laks

1 person

Ingredienser:

Lakse stykke – ikke en kotelet
2 store skiver parmaskinke eller flere små
citron skal fra en Økocitron
Dild
salt og peber

Sådan gør du:
Kom salt og peber på laksen, riv citron skal på og kom dil på. Pak det hele stramt ind i Parmaskinken. Kom pakken på grillen og giv den 4-5 minutter på hver side ved 140 grader. Mindre kan gøre det hvis man er til det.
Skinken grilles helt ind i laksen og holder den saftig og lækker.

Her er den serveret med grillede asparges med bacon om og grillet peberfrugt. Citronen er grillet med og brugt til at komme over laksen til sidst.

Udskriv

Er læst 3433 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.