Ingredienser:
100 g hasselnødder
75 g skumfiduser
200 chokolade –
50 til 60%
lidt vaniljesukker
Sådan gør du:
Smelt chokoladen forsigtigt. Brug ikke for kraftig en chokolade da det så let bliver for bittert. Klip skumfiduserne i meget små stykker og hak nødderne meget groft, ca. i halve, bland nødder og skumfiduser sammen i en opvarmet skål. Hæld det smeltede chokolade i skålen, og bland alle tre ingredienser godt sammen med et drys vaniljesukker. Læg massen i små klatter på bagepapir – forsøg gerne at gøre chokoladeklatterne lidt runde i formen. Lad dem afkøle et par timer et køligt sted, og så er de klar til at spise.
Er læst 4518 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer