Portion: 4

Ingredienser:

4 stk. Kyllingefilet
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Karry
1 tsk. karrypasta.
2 dl. Hønse Bouillon
2 tsk. Fint hakket ingefær
2 fed presset hvidløg
1 dåse Kokosmælk
1 bundt forårsløg
2 æbler
1 grøn peber

Sådan gør du:
Skær kyllingefilet i strimler. Varm olien i en gryde, og brun karryen. Tilsæt kyllingestrimlerne, og brun dem i ca. 2 min. Tilsæt bouillon, ingefær og presset hvidløg, og lad det simre i 10 min. Snit forårsløg og peberfrugt, oogskær æblerne i både. Tilsæt kokosmælk, Karrypasta, forårsløg og peberfrugt. Lad karryen simre yderligere 5 min. Server med kogte ris og drysset med rosiner og mandler.

Tilbehør: Ris, Rosiner og Mandler.

Udskriv

Er læst 10188 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.