Ingredienser:

150 g jordbær, hakkede
225 g blåbær
1 skallen fra en citron
60 ml rapsolie
2 store æg
1 moden banan, moset
1 tsk salt
1/4 tsk stødt muskatnød
1/2 tsk natron
Knivspids stødt kanel
225 g hvedemel
2 x 2 spsk .
140 g hakkede valnødder

Mængde: 12 stk.

Sådan gør du:
I en lille skål, blandes sammen jordbær og 2 spsk sukker. Lad stå 15 minutter, indtil jordbær afgiver saft. I en lille skål, blandes sammen mel, kanel, bagepulver, muskatnød og salt. I en stor skål, piskes mosede bananer, æg, olie, 2 spsk. sukker, jordbær, og citronskal. Bland de tørre ingredienser i de våde ingredienser. Fold forsigtigt blåbær og valnødder i. Fordel dejen jævnt i muffinsforme. Bages indtil en tandstikker indsat i midten af muffin kommer ud med et par krummer, men ikke våd, omkring 30 minutter. Køl på en rist til stuetemperatur og server.

Er læst 3413 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.