Ingredienser:
125 g hvedemel
100 g mandler malet
1 par dråber mandel essens
2 tsk bagepulver
En god knivspids havsalt
100 g strøsukker
1 mellemstort æg
125 g yoghurt naturel
125 ml sødmælk
75 g usaltet smør, smeltet og lidt afkølet
150 g lemon curd
Mængde: 12 stk.
Sådan gør du:
Bland mel, mandler, bagepulver, salt og strøsukker i en stor skål og pisk let. Bland æg, yoghurt, mælk, mandelessens og smeltet smør sammen i en kande. Hæld i de tørre ingredienser og bland let, stop så snart alt er samlet – det er vigtigt ikke at overblande, eller du får en tæt, og bastant muffin. Kom dejen muffinsforme og top af med en generøs ½ teskefuld lemon curd. Tilføj en endelig skefuld muffins blandingen så den omslutter lemon curden og formen er tre fjerdedele fyldt op. Bages i en ovn forvarmet til 180 ° C. i ca. 30 minutter indtil de er gyldene. Afkøles på en rist. Er bedst samme dag.
Er læst 3089 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer