havregrynsmuffins

En muffin til morgenmad og som snack. En atypisk muffin der er meget mager og smager rigtigt godt. De nskal ikke bages som ne kage men mere som en snack eller et motgenmads alternativ.
Muffinsen kan spises med mælk eller yuoghurt til. Eller bare med nogle bær til eller som den er på vejen ud af døren.

Ingredienser:

100 g havregryn
2 spsk. honning
1,25 dl æblemos (helst usødet)
1 dl mælk
1 dl med top hindbær (frosne kan godt bruges)
½ tsk. vanille ekstrakt
1 dl med top pistacienødder (Usaltede)

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 190 grader gerne varmluft.

Bland alle ingredienser i en mellemstor skål.
Smør en muffinsform med madolie. Fyld op med med havregrynsblandingen. Den bliver seks havregrøds kager af.
Bag udækket i ca. 20 minutter. Afhængigt af hvor sprød skorpe der ønskes bages de yderligere 5 min. med sølvpapir over eller uden hvis de ønskes meget sprøde. De er bedt med en let gylden skorpe.
Muffins – Havregrøds med Hindbær Pistacie serveres for sig selv eller med frisk frugt, yoghurt eller mælk.

Til 3 personer

Er læst 4999 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.