Ingredisenser:
100 g blødt smør
100 g sukker
2 æg korn af
1 stang vanilje
100 g hvedemel
100 g reven, ren rå marcipan
1 tsk. bagepulver
1 æble
1⁄2 dl mælk
Pynt: flødeskum, æblebåde, citronsaft og frisk mynte
Mængde: 12 stk.
Sådan gør du:
Rør smør og sukker sammen. Rør æggene i. Tilsæt vaniljekorn,hvedemel, marcipan og bagepulver. Riv æblet, og rør det i sammen med mælken. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme, og bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. Afkøl kagerne. Pynt kagerne med flødeskum, æblebåde dryppet med citronsaftog mynteblade. På billedet er der pyntet med Kanel glasur.
Er læst 4157 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Michael
Lækkert at høre, successer er jo altid sjove.
Men rigtigt nok den der lander som en mursten er ikke gode.
Og at inspirere er jo faktisk det bedste af alt.
Mange tak.
Engel
Hej,
Jeg tænkte, at jeg lige burde skrive, da jeg har haft stor succes ovenfor præsenterede muffins. Det er ikke at tage munden for fuld at kalde dem himmelske, det er de! Jeg havde stor succes med at bage dem, og set fra mit bord er det fantastiske ved dem, at de bliver luftige og dermed ikke falder ned i maven som en sten.
Som tillæg kan jeg nævne, at jeg lod mig inspirere af kanelglasuren. Jeg valgte nemlig at lave en glasur med kanel og citron, hvilket kombinerede det så de med det bitre i på fantastisk vis og gjorde, at den forholdsvis søde kage blev udfordret. Derudover havde jeg også held med ikke alene at rive æblerne ned i dejen, men også at ligge et lille æblestykke ind i den enkelte kage.
Der skal dog først og fremmest lyde et tak for den fine opskrift. Den kan anbefales 🙂
Mvh.
Michael