Ingredienser:
4 æg
75 g atwel
2 spsk. kartoffelmel
60 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Fyld:
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
2 tsk. majsstivelse
1 dl. mælk
2 blade husblas udblødt i koldt vand
2 tsk. kakao
Flødeskum af 1 dl piskefløde
Pynt: sigtet kakao
Sådan gør du:
Æggene piskes grundig. Atwel sigtes ned i æggemassen under piskning. Kartoffelmel, mel og bagepulver sigtes og blandes i æggemassen med en dejskraber. Dejen hældes i en bradepande med bagepapir. Bages ved 200 grader i 8-10 min. midt i ovnen. Afkøles på en bagerist med et fugtig viskestykke over.
Til fyldet piskes æggeblommer, sukker, majsstivelse og mælk sammen i en gryde, og det varmes igennem under konstant omrøring. Koges ca. 1 min. hvorefter udblødt husblas tilsættes sammen med kakao. Afkøles og blandes med flødeskum. Fyldet fordeles på den kolde bund, der rulles sammen og pyntes med sigtet kakao.
Er læst 3333 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
“Hej Dorthe
Det vil du helt sikkert kunne. Der er sikkert flere produkter der kan bruges. Du skal sikre dig at æggemassen er afkølet og så skulle der ikke være nogen problemer i det.
Lad mig høre om det bliver som du foretrækker.
Engel 💡 “
Der står piskefløde, det døjer jeg med at tåle hvis det den alm. på 38%, ville høre om man kan bruge creme fine fløde i stedet for ?