Ingredienser:

4 æg
75 g atwel
2 spsk. kartoffelmel
60 g hvedemel
1 tsk. bagepulver

Fyld:
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
2 tsk. majsstivelse
1 dl. mælk
2 blade husblas udblødt i koldt vand
2 tsk. kakao
Flødeskum af 1 dl piskefløde

Pynt: sigtet kakao

Sådan gør du:
Æggene piskes grundig. Atwel sigtes ned i æggemassen under piskning. Kartoffelmel, mel og bagepulver sigtes og blandes i æggemassen med en dejskraber. Dejen hældes i en bradepande med bagepapir. Bages ved 200 grader i 8-10 min. midt i ovnen. Afkøles på en bagerist med et fugtig viskestykke over.
Til fyldet piskes æggeblommer, sukker, majsstivelse og mælk sammen i en gryde, og det varmes igennem under konstant omrøring. Koges ca. 1 min. hvorefter udblødt husblas tilsættes sammen med kakao. Afkøles og blandes med flødeskum. Fyldet fordeles på den kolde bund, der rulles sammen og pyntes med sigtet kakao.

Er læst 3333 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.