marsmallow-konfekt

 

 

 

 

 

Ingredienser:

Marshmallows
Pecan nødder eller hvad man har eller lyster.
Overtræks chokolade 60 – 70 %
Groft salt

Sådan gør du:
Klip marshmallows i tredjedele skiver, varm dem op med en lighter eller gasbrænder placer dine nødder på den opvarmede marshmallow.   Lad dem afkøle så nødden sidder fast. Hak chokoladen fint, smelt halvdelen af chokoladen i vandbad og tag så chokoladen af vandbadet og kom den sidste halvdel i derefter. Overtræk marshmallows med chokoladen og kom 3-4 stk. saltkorn på.

marshmallows

Er læst 5639 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.