Ingredienser:

Til 2 personer Man behøver ikke at have en wok for at lave lynstegte retter. Det vigtige er at stege i en gryde eller pande, der er meget varm, og som har en stor overflade i forhold til det, der skal steges. Man kan evt. stege ad flere omgange f.eks på en teflonpande.

Ingredienser:

Sur-sød sauce:
2 dl vand
3 spsk eddike
3 spsk sukker
1 spsk konc. tomatpuré
1 spsk citronsaft
2 tsk kartoffelmel
150 g nakkefilet i strimler
1 spsk olie
1 spsk finthakket frisk ingefær
1 fed finthakket hvidløg
150 g gulerødder i tynde skrå skiver
150 g fintsnittet hvidkål
150 g bønnespirer, forårsløg og/eller peberfrugter i strimler

Sådan gør du:
Bland vand, eddike, sukker, tomatpuré og citron i en lille gryde og varm op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand og pisk det i saucen. Fjern den straks fra varmen. Varm olien i en wok, gryde eller pande og svits kødet i 2 min. under omrøring. Tag kødet op og tilsæt ingefær, hvidløg, gulerødder og hvidkål og svits i 2 min.

Tilsæt kød og de sidste grønsager og svits endnu et par minutter. Hæld den sursøde sauce over, krydr med salt og peber og server med løse ris eller risnudler.
Grønsager pr. person: ca. 225 g
Tilberedningstid: 30-45 min.

Udskriv

Er læst 2080 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.