Der bliver 9 bakker af, en bradepande fuld.
Ingredienser:
1200 g hakket lever
800 g hakket spæk
2 store løg
2 fed hvidløg
2 spsk. baconfedt
100 g smeltet smør
4 æg
4 dl. fløde
4 dl. mælk (gerne sød)
1 tsk. allehånde
1 tsk. knust chili
½ tsk. revet muskatnød
8 tsk. salt
3 tsk. frisk kværnet peber
80 g majsmel
Sådan gør du:
Pil løgene og skær dem ud i mindre stykker.
Kom løgene, mælken, æggene og krydderierne i en stor skål og blend det godt sammen med en stavblender. Blend indtil løgene er den str. du ønsker.
Kom resten af indgredienserne i undtaget majsmelet og blend igen godt igennem til ensartet.
Drys så majsmelet i imens du blender og får det blandet godt i.
Kom din leverpostej i forme og bag dem ved 200 grader i vandbad i en time.
Sluk så ovnen og lad dem stå i 10 min. i ovnen.
Tag dem så ud og server med det samme eller frys ned.
Leverpostejen kan også fryses ned før den er bagt og sættes direkte i vandbad i 1 time ved 200 grader.
Her er den med majsmelet glutenfri, men kan selvfølgelig også laves laktosefri ved at ruge maælk og fløde uden.
Er læst 2252 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer