Der bliver 9 bakker af, en bradepande fuld.

Ingredienser:

1200 g hakket lever
800 g hakket spæk
2 store løg
2 fed hvidløg
2 spsk. baconfedt
100 g smeltet smør
4 æg
4 dl. fløde
4 dl. mælk (gerne sød)
1 tsk. allehånde
1 tsk. knust chili
½ tsk. revet muskatnød
8 tsk. salt
3 tsk. frisk kværnet peber
80 g majsmel

Sådan gør du:

Pil løgene og skær dem ud i mindre stykker.
Kom løgene, mælken, æggene og krydderierne i en stor skål og blend det godt sammen med en stavblender. Blend indtil løgene er den str. du ønsker.

Kom resten af indgredienserne i undtaget majsmelet og blend igen godt igennem til ensartet.
Drys så majsmelet i imens du blender og får det blandet godt i.

Kom din leverpostej i forme og bag dem ved 200 grader i vandbad i en time.
Sluk så ovnen og lad dem stå i 10 min. i ovnen.

Tag dem så ud og server med det samme eller frys ned.
Leverpostejen kan også fryses ned før den er bagt og sættes direkte i vandbad i 1 time ved 200 grader.
Her er den med majsmelet glutenfri, men kan selvfølgelig også laves laktosefri ved at ruge maælk og fløde uden.

Udskriv

Er læst 378 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.