hasseltaerte3

Ingredienser:

Bunden.
180 g mel
100 g lys rørsukker
½ tsk. bagepulver
100 g smør, ved rumstemperatur

Fyldet.
175 g hasselnødder
1 dåse kondenseret mælk
50 g brun farin
1 spsk. Lakrids sirup Johan Bülow
1 spsk. Honning
2 spsk. whisky
1 tsk. vaniljesukker
Lakrids pulver Johan Bülow

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 150 grader. Smør et tærtefad. Bland mel, rørsukker og bagepulver, og tilsæt smeltet smør. Rør det hele sammen. Dejen skal være smuldrende. Pres dejen i dit tærtefad.
Varm dine hasselnødder godt igennem på en pande uden at de bliver sorte, kram nødderne godt i hænderne og få alle skallerne gnedet af.
Bland brun farin, lakridssirup, honning, whisky og vaniljesukker. Hæld den kondenserede maælk i blandingen og bland det godt med en ske.
Hæld blandingen i tærteformen og drys de hele hasselnødder i, drys tærten med lakridspulver.
Bages i ovnen i 60 minutter ved 150 grader.

Server din Lakrids karamel tærte med hasselnødder, med en god vaniljeis.

Tip: kan også laves med mandler og pecan nødder.

hasseltaerte2
Med Lakridspulver.

hasseltaerte1
Ren tærte.

Er læst 4599 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.