Ingredienser:

5 dl strimlet kylling, kogt eller stegt
1 broccoli, stokken fjernes, stilke og buketter hakkes fint, hver for sig (skal tilsættes på forskellig tid)
1 stort løg finthakket
2 store gulerødder skrællet og finthakket
2 stængler bladselleri finthakket
4 fed hvidløg knust
1 laurbærblad
1 spsk tørrede blandede urter (fx timian, oregano, salvie)
1 tsk chiliflager (valgfrit)
1,5 l kyllingefond / bouillon (hjemmelavet eller god kvalitet fra butik)
5 dl mælk
2 spsk majsstivelse blandet med 2 spsk vand evt. mere hvis du vil have en tykkere suppe
salt
peber
citronsaft efter smag

Sådan gør du:

Steg løg, selleri, gulerod og broccolistilke i olie, indtil de er bløde og duftende og lige begynder at brune (dette tager ca. 10 minutter).

Tilsæt hvidløg, laurbærblad og urter og sauter i endnu et minut.

Tilsæt så kyllingefond, mælken og majsstivelsesblandingen.
Når det simrer tilføjes broccolibuketter og strimlet kylling.
Lad koge i 15 minutter.

Smag til med salt, peber og citronsaft. (valgfrit).

Server din Kyllingesuppe med godt brød for eksempel.

Udskriv

Er læst 316 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.