Dette er en ret der er lavet i slowcooker, men kan sagtens laves i en alm. gryde så skal tilberedningstiden bare tilpasses.
Ingredienser:

750 kg. kyllingebryst
salt
peber
2 liter kyllinge boulion
3 fed hvidløg
1 løg i fine tern
2 store gulerødder i 3 mm skiver
2 stilke bladselleri
½ tsk. tørret timian
½ tsk. tørret rosmarin
1 lauerbærblad
200 g spaghetti brækket i tredjedele
saft fra en citron
1 spsk. hakket persille

Sådan gør du:

Krydr kyllinge brysterne med salt og peber + eventuelkt andet smags giver du måtte ønnke at bruge. Læg kyllingen i din slowcooker.
Kom din kyllinge fond i sammen med hvidløg, løg, gulerødder, bladselleri, timian, rosmarin og lauerbærblad, krydr med salt og peber.

Læg låg på og sæt slowcookeren på lav i 6-8 timer.

Tag kyllingen op og riv det itu med to gafler. Kom kyllingen og spaghettien i slowcookeren igen, læg låg på og kog igen i 30-40 minutter eller indtil pastaen er klar.

Rør citronsaften i og pynt med persillen. Smag til igen og server med det samme.

Er læst 3091 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.