Ingredienser:

1 kg. kyllinge Lår, overlår eller andet, ikke rent bryst.
300 g kikærter
3 tomater
2 tsk. graham masala
1 tsk. rød chillipulver
1/2 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommenspulver
3 tsk. korianderpulver
1/2 dl. klaret smør eller olie
2 tsk. salt 
1 tsk. sort peber
1 tsk. hvidløg
1 tsk. ingefær hakket
1 stort løg
1 lille bundt frisk koriander

Sådan gør du:
Rens kyllingen og fjern skinnet. Skær løg i tynde skiver, eller hak det groft. Steg løg gyldenbrun i fedtstoffet, derefter kommes hvidløg, ingefær i, steg nogle sekunder og der kommes et 1/2 glas vand ved derefter, de tørre krydderier, lad det stege 1 min. Tomaterne kommes ved, det steges ca 5 min, derefter kommes kyllingen ved. Lad dem stege 5 min. før de udblødte kikærter kommes ved. Hvis man ikke vil have det besvær med at udbløde kikærterne , kan man bruge fra dåse.
Hæld vand ved så det lige dækker, og lad det koge 30- 40 min.
Serveres med Nans eller Ris.

Er læst 2101 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.