Ingredienser:

2 kg kyllingelår
6 fed hvidløg
2½ x 2½ cm frisk ingefær
2 spiseske olivenolie
3 spsk. Soyasauce
6 spsk. Honning
2 spsk. mørk sirp
Peber
1-2 springløg fint snittet til pynt

Sådan gør du:
Kom hvidløg, ingefær, olie, soya, honning, sirup og peber i en zippose, masser honningen ud i blandingen så det er godt blandet.
Kom lårene i og masser det hele godt sammen og lad trække i mindst 30 min. Eller natten over.

Forvarm ovnen til 190 grader, fordel kyllingen med god afstand i et ildfast fad/bradepande.
Gem marinaden. Du skal pensle med resten.
Kom marinaden igennem en sigte og kog den så ind til den er næsten væk og tyk. Brug den så til at pensle med undervej.

Steg dem i 45-50 min indtil de er gennemstegte.

Vend dem midtvejs og pensel dem med marinaden.

Server med tilbehør efter eget ønske.

Udskriv

Er læst 320 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.