Ingredienser:

Smør (meget gerne ghee, klaret smør.)
3 store kyllingebryster
1-2 dåse kokosmælk alm. ikke light
1 dåse flåede tomater, blendet
2½ dl. yoghurt naturel
1 løg
3 fed hvidløg
1 spsk. garam masala
1 spsk. karry
1 spsk. gurkemeje
1 tsk. knust korianderfrø
1 lille tsk. spidskommen
1 tsk. sukker
1 tsk. cayenne peber
1 tsk. salt

Sådan gør du:

Blend dine tomater med krydderierne i og lad det hele stå og trække lidt.

Opvarm en tykbundet pande med smør og steg løget af så de bliver bløde og klare.
Kom så din kylling i mundrette tern i panden sammen med de knuste hvidløg, lad det stege lidt under låg.

Kom så de blendede tomater sammen med alle krydderierne i panden.
Dæk til og lad det stege i ca. 15 minutter under låg.

Så skal kokosmælken i. Brug helst en dåse af den meget tykke kokoscreme. Ellers to dåser der ikke er rystet, men hvor det tynde vand er hældt fra så du kun bruger den tykke cremede del.
Kom så 20 gram smør (meget gerne ghee, klaret smør.) i sammen med yoghurten.
Smag så til med salt og kokosmælk eller yoghurt til at gøre den mildere hvis nødvendigt.

Server nu din Kylling – indisk karry ret med nogle basmati ris.

Er læst 1587 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.