Ingredienser:

1 kg kyllinge bryst – skåret i 2 x 2 cm tern
Salt
Peber
2-3 spsk. vegetabilsk olie
2 spsk. karry
1 løg i fine tern
2 fed hvidløg, knust
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede flåede tomater
1 lille dåse tomat koncentrat
2 spsk. sukker
et lille skvat fiskesovs
lidt citronsaft

Sådan gør du:

Krydr kyllingestykkerne med salt og peber.
Kom karryen og olien i en tykbundet gryde og steg karyen af så smagen kommer frem.
Kom hvidløget og løget i olie og karry blandingen og vend det godt rundt og steg løgene bløde og klare ikke færdige.

Skru ned for varmen og kom kyllingen ved, vend det hele godt rundt. Kom kokosmælken på sammen med de flåede tomater, sukker og tomat koncentraten. Rør det sammen og læg låg på og lad det simre med låg på og hvor du lige rører lidt ind imellem i 15-20 min. indtil kyllingens saft er klar og ikke rød når du stikker eller skærer et stykke igennem.

Her er der kommet små toppe af et lilla blomkål i retten for at få lidt grønt. Der kan vælges mange forskellige slags grønt efter eget ønske.

Server Kylling – Asiatisk karry med det samme, med ris til.

Udskriv

Er læst 441 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.