vanilje-kopkage

 

Ingredienser:

6 spsk mel
1 spsk sukker (Eller 2 hvis man har en sødtand.)
1/2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
4 spsk mælk
1 spsk olie
1/2 tsk vanilje

Sådan gør du:
Bland det hele op virkelig godt og sørg for der ingen mel klumper er i bunden af koppen. Mikrobølgeovn det i 2 minutter og i det øjeblik det kommer ud af mikroen puttes en håndfuld chokolade chips på toppen. Vent fem minutter og din chokolade vil have smeltet, så kan det spredes ud som frosting. Giv det et par minutter mere, før du spiser det, ellers er den alt for varm. Du kan afkald på chokoladen og i stedet tilføje et par spiseskefulde af frosne vilde blåbær.

Er læst 98315 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.