Ingredienser:

1 dåse kikærter (drænet 249 g)
1½ spsk. olivenolie
1 tsk. knust hvidløg
½ tsk. tørret oregano
3-4 spsk. frisk revet vesterhavs ost
salt
peber

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 200 grader og en bagepapirs foret eller slip let pande.
Lad kikærterne dyppe godt af og lig dem imellem flere lag køkkenrulle for at blive tørre.
Lad dem ligge der i et kvarter for at slippe så meget væde som muligt.

Bland olien, hvidløg og oregano i en skål. Kom parmesan i og krydr med salt og peber efter smag.
Kom kikærterne i og bland godt forsigtigt.

Spred kikæreterne på panden og rist dem i 30-40 minutter og vend dem 3-4 gange rundt under bagetiden. De skal ikke vendes for meget da krydringen så falder af.
Laver du dem på grillen skal man ikke tage låget af for meget.

Lad dem afkøle helt på pladen og uden at røre dem så holder de sig sprødere og smagen falder ikke af.
De kan holde sig i en lufttæt beholder i 3-4 dage.

Udskriv

Er læst 2503 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.